Članek
Koper, Ekskluzivna vila s sanjskim pogledom - 1.800.000 €
Objavljeno Jun 07, 2024

KOPER, parcela 3.084 m2, stanovanjska stavba 152 m2 + garaža 70 m2, ekskluzivna vila zgrajena leta 1987, s čudovitim razgledom na morje, Alpe se nahaja na idilični lokaciji v neokrnjeni naravi v bližini vse infrastrukture, storitvenih in gostinskih storitev in hkrati blizu morja, plaže, zelenih, rekreativnih površin, pohodnih in kolesarskih poti, kar omogoča ugodno in kvalitetno bivanje sodobnega časa.

Veliko posestvo omogoča popoln mir in zasebnost.

Arhitekturno je vila zasnovana kot enonadstropen objekt (P+1+ medetaža) in sledi provansalskim arhitekturnim smernicam umeščena v pokrajino, ki ima značilnosti Provanse: mediteranska svetloba, sinje modro nebo, oljčni nasadi, sivka, svetla, sončna lega, morje, neokrnjena narava.

Je izredno prostorna, svetla in funkcionalna. Veliki, odprti prostori omogočajo izredno prostornost, funkcionalnost, veliko steklenih površin obilico sonca in svetlobe. Vila je zelo lepo vzdrževana s čudovitimi razgledi na okolico.

Pred vilo je prostorna garaža oz. lahko tudi večnamenski prostor, za vilo čudovit vrt z bazenom

Vilo odlikuje velik in prostoren vrt posajen z mediteranskim rastlinjem, ki omogoča dodatni bivalni prostor skozi celo leto, mir in zasebnost.

Energetska izkaznica: v izdelavi.



Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.

Podrobnosti oglasa:

https://www.abc-nepremicnine.si/Oglasi/prodaja.k1/hisa.v2/vila-z-bazenom.t83/Slovenija.d194/Juzna-Primorska.r6/KoperCapodistria.p69/ekskluzivna_vila_s_sanjskim_pogledom.html

#nepremičnine #Koper #hiša