Članek
Savudrija, Petram Resort - Vila dvojček - 1.228.650 €
Objavljeno Jun 18, 2024

Na najbolj severni točki hrvaške obale s pogledom na Piranski zaliv se nahaja Petram Resort & Residences z vrhunskimi nepremičninami za bivanje.

Visoko-kvalitetna trajnostna gradnja, novi materiali in svež dizajn v kombinaciji z inovativnim konceptom vzdrževanja in upravljanja nepremičnin v zaprti skupnosti ponujajo popoln oddih z vsemi storitvami, ki si jih lahko zamislite na dosegu roke.

Severni del resorta predstavljajo manjše luksuzne vile bodisi samostojne ali kot dvojček. Izjemno moderne in odprtih tlorisov Vam bodo omogočile udobno ter brezskrbno bivanje v Vašem koščku raja na zemlji z vključenimi vsemi storitvami resorta. Vile imajo dve spalnici, sobo za goste, tri kopalnice, prostor za druženje, odprt dnevni prostor, parkirišče in vrt. Iz skoraj vseh sob boste imeli čudovit razgled na morje. Celotna površina zemljišča je 301 m2, uporabna površina notranjosti pa je 190,49 m2.

V resortu je skupaj na voljo 55 vil, ki se delijo v 4 skupine:

- Prva skupina vil ima 2+1 spalnici, pokrito teraso in pokrito parkirišče.

- Druga skupina zajema vile, ki imajo 3 spalnice, pokrito teraso in garažo.

- Tretji tip vil ima 3+1 spalnice in garažo.

- Najbolj luksuzne vile spadajo v četrto skupino. Te imajo 4+1 spalnic, pokrito teraso, garažo in infinity bazen na strehi.

Vile se prodajajo popolnoma opremljene, in sicer v stilu Luxury. Za vzdrževanje resorta je potrebno mesečno odšteti 4 eur/m2 na voljo pa so tudi različni dodatni paketi vzdrževanja in čiščenja vaše vile. Navedena cena vključuje nepremičnino in notranjo opremo (brez DDV).

V resortu Vam bodo vedno na voljo naslednje storitve:

- Restavracije in kavarne,

- Telovadnice in drugi športni objekti,

- Nakupovanje,

- Wellness in spa,

- Bazeni (infinity, zaprti, vrtni, za otroke),

- Privatna plaža z barom,

- Otroški park in privatno varstvo otrok,

- Storitve varovanja, paketi vzdrževanja, concierge, prevozi po kopnem in morju,..

V neposredni bližini se nahaja profesionalno golf igrišče z 18 luknjami, mnoge vinske in oljčne poti, izleti za kolesarje in pohodnike ter številna kulinarična doživetja Istre. Za vse, ki ste željni še več vodnih dogodivščin pa je le nekaj minut vožnje oddaljen vodni park Istralandia. Poleg tega bližnje mesto Umag ponuja vse urbane in druge storitve potrebne za moderno življenje.

Edinstvena priložnost za vsakega, ki si želi svojega koščka raja na zemlji in ceni udobje ter brezskrbnost, ki ju zagotavljajo storitve luksuznega resorta.

V sodelovanju z Gorenjsko banko Vam omogočamo ekskluzivne stanovanjske kredite za nakup izbrane nepremičnine v Petram Resort & Residences – z izredno ugodno obrestno mero, s hitrejšo izpeljavo najema kredita in celostno svetovalno podporo osebnega bančnika.

Smo izključno zastopniki prodajalca – kupec ne plača provizije.

Podrobnosti oglasa:

https://www.abc-nepremicnine.si/Oglasi/prodaja.k1/hisa.v2/dvojcek.t13/Hrvaska.d54/Istarska-zupanija.r38/Umag.p245/Petram_Resort-Vila_dvojcek.html

#hiša #Umag #nepremičnine #nekretnine