Članek
Vrhnika, samostojna poslovna - stanovanjska hiša - 965.000 €
Objavljeno Jun 18, 2024

Vrhnika, parc.317m2, stanovanjska površina 351,5m2, do izvoza avtocestnega priključka 1km.

Stanovanjska hiša s poslovnim prostorom v pritličju popolnoma obnovljena leta 2021: nove električne, vodovodne inštalacije, nova okna, vrata, talne obloge, se nahaja v urejenem naselju, v strogem centru, v neposredni bližini vse infrastrukture, od 200 do 300m: trgovine, banke, pošte, vrtca, šole, avtobusne postaje, gostinskih in storitvenih dejavnosti ter hkrati blizu zelenih, rekreativnih površin, pohodnih in kolesarskih poti, kar omogoča ugodno in kvalitetno bivanje sodobnega časa.

Hiša je izredno prostorna, veliki, odprti prostori omogočajo izredno prostornost, funkcionalnost, veliko steklenih površin obilico sonca in svetlobe. Hiša je v celoti obnovljena z modernimi, sodobnimi materiali s pridihom ohranjanja starih, arhitekturnih elementov, kar celostno predstavlja izredno estetsko in arhitekturno dovršen objekt.

PRITLIČJE:

V pritličju urejen ter registriran poslovni prostor po najvišjih standardih, primeren za ordinacijo, trgovsko, uslužnostne dejavnosti, manjše proizvodnje, se lahko preuredi v stanovanjski del. Trenutni poslovni prostor je sestoji iz vhoda, čakalnice, dve ločeni sanitariji (za zaposlene in osebje), 2 veliki sobi po 20m2 in ena velika dvorana 80m2.

PRVO NADSTROPJE

- predsoba, garderoba,

- kuhinja z jedilnico, ki je povezana v veliko dnevno sobo,

- soba,

- hodnik,

- utiliti,

- kopalnica z wc- jem (tuš in velika kad).

DRUGO NADSTROPJE:

- predsoba,

- 4 sobe,

- kopalnica z wc- jem.

PODSTREŠJE:

Veliko izolirano podstrešje se lahko uredi v bivalno enoto.

Za hišo je vrt, ob hiši parkirišče, ki zajema štiri parkirna mesta.

Energetska izkaznica: V izdelavi.Pogoj lastnika za sklenitev posla: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2 % prodajne cene in ne plača agencijske provizije.

Podrobnosti oglasa:

https://www.abc-nepremicnine.si/Oglasi/prodaja.k1/hisa.v2/samostojna.t10/Slovenija.d194/Osrednjeslovenska.r2/Vrhnika.p28/SAMOSTOJNA_POSLOVNA__STANOVANJSKA_HISA.html

#hiša #nepremičnine #Vrhnika