Članek
Šmarješke Toplice, Samostojna hiša - 1.100.000 €
Objavljeno Jun 18, 2024

ŠMARJEŠKE TOPLICE, Družinska vas, v urejenem naselju prodamo stanovanjsko in poslovno stanovanjsko stavbo zgrajene na zemljišču, ki tvori več parcel v skupni izmeri 2.619 m2. Na zemljiščih sta skladno z gradbenimi dovoljenji v letu 2002 že zgrajeni dve stavbi. Pred stavbami je veliko urejeno ograjeno dvorišče, na delu ob stanovanjski hiši je zgrajen tudi pokrit nadstrešek za dve osebni vozili. Na zemljišču se nahaja tudi lepo urejen lesen pomožni objekt ter vrt. Del zemljišča predstavlja tudi še nezazidano stavbno zemljišče z možnostjo dodatne gradnje.

Stanovanjska stavba

Etažnost K+P+M, l. 2002, skupne površine 309,20 m2, ki je funkcionalno urejena kot dve ločeni stanovanji v pritličju in nadstropju. Obe stanovanji sta zelo lepo vzdrževani in opremljeni.
Poslovno stanovanjska stavba

Etažnost P+N+M, l. 2002 skupne površine 351,10 m2, ki je funkcionalno urejena za ločeno opravljanje poslovne dejavnosti in stanovanjske namene. V pritličju so prostori za opravljanje poslovno-storitvene ali servisne dejavnosti z garažo ter pisarniški prostori. Urejeno ločeno stopnišče do zgornjih etaž, kjer je v nadstropju urejeno in opremljeno stanovanje, mansarda pa je še nedokončana z možnostjo izvedbe dodatne stanovanjske površine.


Pomožni objekt

Etažnost P, l. 2006, skupne površine 36,10 m2, lesena izvedba.

Priključki in ogrevanje

- Vodovod, elektrika,
- telekomunikacije,
- komunala,
- ogrevanje in sanitarna voda - centralno (kurilno olje).

Energetska izkaznica: razred C.

Pravno stanje in vseljivost

- Bremen prosto.


Pogoji in ostalo

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove. Kupec nima stroškov s posredovanjem oz. agencijo.

Podrobnosti oglasa:

https://www.abc-nepremicnine.si/Oglasi/prodaja.k1/hisa.v2/samostojna.t10/Slovenija.d194/Dolenjska.r4/Smarjeske-Toplice.p1336/oglas3374349.html

#hiša #nepremičnine #ŠmarješkeToplice