Članek
Podnanos, Vrstna hiša - 159.000 €
Objavljeno Jun 18, 2024

Na koncu Vipavske doline in na meji s Krasom prodamo hišo s posestjo in kmetijskim poslopjem, ki je bila zgrajena leta 1845. Del parcele je stavbno zemljišče z možnostjo gradnje!

Lokacijo odlikuje čista narava, ki obdaja parcelo s hišo. Pred hišo se razprostira gozdna lastniška parcela, kjer cudovita drevesa dajejo senco in zavetje ter smiselno zaključujejo posest.

Parcela na kateri stojita objekta meri 2.287 m2 je po namembnosti stavbno zemljišče - kar ponuja različne možnosti izgradnje dodatnih objektov ali parcelacije v več stavbnih zemljišč za namen izgradnje enostanovanjske hiše. Taka površina zemljišlča omogoča možnosti za urejanje vrta in dvorišča po lastnih željah. Okolica je mirna in zelena, kar omogoča prijetno in sproščujoče bivanje v naravi ter predvsem zasebnost. Po parceli teče manjši potoček s čisto vodo, ki je dodaten atribut posestva.

Sam objekt se ponaša s tradicionalnno arhitekturo in kamnito gradnjo, ki je značilna za to območje.

Poslopje - stara kmečka hiša - je prostorna in meri skupaj s kmetijskim objektom 310 kvadratnih metrov, kar omogoča udobno bivanje za celotno družino. Sestavljena je iz pritličja in nadstropja, ki so premišljeno razporejena in omogočajo optimalno izkoriščanje prostora.

Dostop: iz javne poti in po lastniški poti.

Posest je primerna za tiste, ki si želijo živeti v mirnem okolju, stran od mestnega vrveža. Kljub temu pa je v bližini vse potrebno za udobno življenje, kot so trgovine, šola, vrtec in ostala infrastruktura.

Hiša v Podnanosu je odlična priložnost za tiste, ki si želijo živeti v tradicionalni in idilični okolici severne Primorske. Nepremičnina ponuja veliko prostora ter možnosti za urejanje in prilagajanje po lastnih željah, kar omogoča udobno in kakovostno bivanje v čudoviti naravi Vipavske doline.

LOKACIJA: mikrolokacija se nahaja v bližini dostopa do AC, kar omogoča dobre logistične povezave na vse strani: 6 km do izhoda Vipava in AC, 72 km do Ljubljane po AC, 37 km Nova Gorica, 63 km Koper.

Hiša je potrebna obnove.

Elektrika in voda v hiši.

Nakup mogoč takoj.

Možen vpogled v Lokacijsko informacijo v vezi zahtev za gradnjo na parceli, ki je stavbno zemljišče.

Pogoji in ostalo

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.

Za ogled nas kontaktirajte na 051 690 000 Jasmina.

Kupec nima stroškov s posredovanjem oz. agencijo.

Podrobnosti oglasa:

https://www.abc-nepremicnine.si/Oglasi/prodaja.k1/hisa.v2/vrstna.t11/Slovenija.d194/Severna-Primorska.r5/Vipava.p208/oglas3388064.html

#nepremičnine #hiša #Vipava