Članek
Piran, Samostojna hiša - 2.200.000 €
Objavljeno Jun 18, 2024

Ekskluzivno prodajamo obnovljeno hišo - vilo v Piranu s čudovitim razgledom in pogledom na morje. Hiša je orientirana na J-Z. Nakup je lahko odlična INVESTICIJA - za namen kratkoročnega oddajanja v turistične namene. V hiši sta ločeni dve stanovanji - eno v pritličju in drugo v nadstopju, ki sta povezani z odprtim stopniščem, ki je popolnoma obnovljeno. Hiša je primerna kot družinska hiša ali za namen oddajanja.

Okolica hiše je urejena z zasaditvami trajnic, ob hiši je prostor za bazen, s čudovito oljko ter jakuzzi - jem, iz katerega je čudovit pogled na morje. Odprta terasa z zunanjo kuhinjo. Novi kamniti tlaki v okolici hiše.

Hiša je bila obnovljena v zadnjih letih, fasada, nova okna. V letu 2023 pa so bile obnovljene vse inštalacije v pritličju, nova ogrevalna tehnika (Viessman tehnika). V pritličju nova keramika in parketi - vse višjega cenovnega razreda

RAZPORED PROSTOROV:

PRITLIČJE: odprt hodnik, kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom, kopalnica, dve spalnici ter pomožni prostori s pralnico ter prostor za ogrevalno tehniko. Izhod na teraso iz kuhinje.

Celotno priličje je bilo obnovljeno v letu 2023, masivna kuhinja delana po meri, kuhinjski pult iz granita v enem kosu, vse naprave in elementi Bosch.

1.NADSTROPJE: hodnik, kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom z izhodom na teraso, kopalnica, manjša spalnica, večja spalnica z dodatno kopalnico.

Iz dnevne sobe izhod na osončeno teraso z enim najlepših razgledov na morje in Hrvaško obalo.

OGREVANJE: toplotna črpalka, posvsod so tudi klimatske naprave za hlajenje/ogrevanje, v pritličju na novo postavljeno talno gretje.
PARKIRANJE: pred hišo je zaprta garaža 30 m2, na dovozu je prostor še za parkiranje 2. avtomobilov.
LOKACIJA: 200 m zračne linije do plače, v mirni ulici, blizu centra Pirana in Portoroža.

Energetski razred: C.

Pogoji in ostalo

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.

Zemljiška knjiga in vseljivost: Vpisano v ZK, bremen prosto.

Kupec nima stroškov s posredovanjem oz. agencijo. Za ogled ali posnetke nepremičnine nas kontaktirajte na 051 690 000, Jasmina.

Podrobnosti oglasa:

https://www.abc-nepremicnine.si/Oglasi/prodaja.k1/hisa.v2/samostojna.t10/Slovenija.d194/Juzna-Primorska.r6/PiranPirano.p143/oglas3497515.html

#hiša #nepremičnine #Piran