Članek
Vodice, ekskluzivna stanovanjska vila v zeleni oazi - 1.800.000 €
Objavljeno Jun 19, 2024

VODICE, parc. 1.100m2, stan.površine 810m2, EKSKLUZIVNA STANOVANJSKA VILA s čudovitim pogledom na zeleni pas, zgrajena leta 1996 se nahaja na idilični, mirni lokaciji, stran od mestnega vrveža, blizu zelenih, rekreativnih površin in hkrati blizu vse infrastrukture, kar omogoča sodoben, kvaliteten način bivanja.

Celoten projekt je zasnovan kot projekt modernega časa, velika panoramska okna, funkcionalnost in svetlost prostora nudijo ugodne bivanjske pogoje.

V bližini vsa infrastruktura, šola, vrtec, pošta, trgovina, priključek na AC.

Hiša je podkletena in je zasnovana kot enonadstropen objekt z mansardo.

Klet: utilty, shramba, vinoteka, klubska soba s čajno kuhinjo, welness, spa.

Pritličje: kuhinja, ki je povezana v jedilnico in dnevno sobo z izhodom na teraso in naprej na vrt, dnevni wc, delovna soba.

Prvo nadstropje: spalnica, garderoba, kopalnica, dve otroški sobi, kopalnica, spalnica, kopalnica, garderoba in še ena garderoba oz. spalnica.

Mansarda: kuhinja z jedilnico, ki je povezana v dnevno sobo, spalnica, kopalnica.

Vgrajeni materiali visokega cenovnega razreda. V hiši je dvigalo.

Hišo odlikuje lepo negovan vrt in okolica ter popolna zasebnost.

Energetska izkaznica: razred D.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2 % prodajne cene in ne plača agencijske provizije.

Podrobnosti oglasa:

https://www.abc-nepremicnine.si/Oglasi/prodaja.k1/hisa.v2/samostojna.t10/Slovenija.d194/Osrednjeslovenska.r2/Vodice.p42/EKSKLUZIVNA_STANOVANJSKA_VILA_V_ZELENI_OAZI-1-1-1-1-1.html

#hiša #nepremičnine #Vodice