Članek
Izola, ekskluzivna lokacija s čudovitimi razgledi - 660.000 €
Objavljeno Jun 19, 2024

IZOLA, parcela 673 m2, na parceli stoji samostojna stanovanjska stavba zgrajena leta 1900 v velikosti 180m2, ki jepotrebna celovite prenove ali ruštive in postavitve novega objekta.Lokacija je idilična, s čudovitim razgledom, v naselju stanovanjskih objektov v neposredni bližini vse infrastrukture: trgovine, šole, vrtca, avtobusne postaje, storitvenih in gostinskih dejavnosti, ter hkrati blizu morja, plaže, pohodnih in kolesarskih poti, kar omogoča ugodno in kvalitetno bivanje sodobnega časa.

Lokacija je edinstvena saj omogoča popolno intimo, mir in zasebnost, stran od mestnega vrveža, a hkrati blizu vse potrebne infrastrukture.

Hiša je arhitekturno zasnovana kot pritlični objekt z značilnimi elementi provansalske arhitekture. Je izredno prostorna , svetla in funkcionalna. Hiša je potrebna celovite prenove oz. rušitve ter postavitve novega objekta.

TLORISNA ZASNOVA

PRITLIČJE:
Predsoba,
Kuhinja z jedilnico, ki je povezana v,
Dnevno sobo,
Soba,
Soba,
Kuhinja z jedilnico,
Dnevna soba,
Garaža.

Za in ob hiši je zelo lepo negovan vrt, posajen z mediteranskim rastlinjem, ki omogoča dodatni bivalni prostor skozi celo leto. Pred hišo je prostor za parkiranje.

Hišo odlikuje odlična lokacija, mir in zasebnost.

Odlična priložnost za investicijo ali lastno uporabo.


Pogoj lastnika za sklenitev posla: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2 % prodajne cene in ne plača agencijske provizije.

Podrobnosti oglasa:
https://www.abc-nepremicnine.si/Oglasi/prodaja.k1/hisa.v2/samostojna.t10/Slovenija.d194/Juzna-Primorska.r6/IzolaIsola.p68/ekskluzivna_lokacija_s_cudovitimi_razgledi-2.html

#hiša #nepremičnine #Izola